Aanwijzingsbesluit toezichthouders L en V

Ondergetekende, J. Strijbos, teammanager Leefbaarheid en Veiligheid van de gemeente Geldrop-Mierlo, gelet op het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 26 maart 2024 tot vaststelling van het Mandaatregister 2024 Geldrop-Mierlo, wenst over te gaan tot het actualiseren van de algemene aanwijzingen van toezichthouders werkzaam bij en voor het team Leefbaarheid en Veiligheid, overeenkomstig artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht, en heeft besloten tot:

  • 1.

    Het aanwijzen van (18) als toezichthouders handhaving werkzaam bij FeDa op de naleving van het bepaalde bij of krachtens: Omgevingswet, Opiumwet artikel 13b, Huisvestingswet 2014, Erfgoedwet, Wet bodembescherming, Wegenverkeerswet 1994, Wet op de kansspelen, Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen, Algemene plaatselijke verordening, Bomenverordening, Afvalstoffenverordening, Wegsleepverordening.

  • 2.

    Met de vaststelling van de algemene aanwijzingsbesluiten toezichthouders onder 1. vervallen de eerder genomen aanwijzingsbesluitentoezichthouders werkzaam bij FeDA.

  • 3.

    Dit besluit treedt in werking op 17 april 2024.

  • 4.

    Dit besluit overeenkomstig artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht algemeen bekend te maken.

Geldrop, 17 april 2024

namens burgemeester en wethouders Geldrop-Mierlo,

teammanager Leefbaarheid en Veiligheid

J. Strijbos

Naar boven