Publicatie wijziging vergunning Parallelweg 34, 3903 BC in Veenendaal

Het college heeft besloten de eerder verleende omgevingsvergunning (Gemeenteblad 2023, 128382) voor het veranderen van een dakopbouw op het adres Parallelweg 34 nav een bezwaarprocedure te wijzigen (verzonden: 27 maart 2024)

 

CLZ-00010034, aanpassen van de bestaande dakopbouw.

 

 

 

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd beroepschrift sturen aan de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT

In het beroepschrift vermeldt u het volgende:

• uw naam, adres, datum en ondertekening;

• een omschrijving van het besluit waar het beroepschrift tegen gericht is (u kunt een kopie van het besluit meesturen);

• de reden waarom u het niet eens bent met de beslissing.

 

U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via https://mijn.rechtspraak.nl/starUburger en vervolgens klikken op in (hoger) beroep tegen een beslissing van de overheid. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Pro forma beroep

Als u meer tijd nodig heeft om uw beroep te onderbouwen, kunt u er ook voor kiezen een pro forma beroep in te dienen. in een pro forma beroepschrift geeft u aan dat u beroep instelt, maar dat u uw beroep later motiveert. In een pro forma beroepschrift moeten verder dezelfde gegevens staan als in een gewoon beroepschrift. U krijgt een schrifteiiike ontvangstbevestiging waarin een termijn wordt genoemd waarbinnen u uw motivering alsnog kunt indienen.

 

Voorlopige voorziening

Een beroepschrift schort de werking van dit besluit niet op. Dit houdt in dat het besluit blijft gelden. Als u dat niet wilt en u een spoedeisend belang heeft, kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is: Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

 

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen. U kunt dit doen via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger en vervolgens klikken op in (hoger) beroep tegen een beslissing van de overheid > voorlopige voorziening aanvragen tijdens beroepsprocedure. Ook hiervoor moet u beschikken over DigiD.

 

Kosten en meer informatie

Zowel voor het instellen van beroep als een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. Op de website www.rijksoverheid.ni kunt de brochure "Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid" raadplegen en downloaden.

 

Naar boven