Verhuur diverse ruimten ten behoeve van kinderdagopvang en BSO

De gemeente Veldhoven is van plan om:

diverse ruimten, welke in medegebruik zijn bij een derde, van in totaal ongeveer 52 m2, in de brede school aan de Eikebeek 2, 5501 CN Veldhoven (kadastraal bekend gemeente Veldhoven sectie E nummers 4551 en 4552), te verhuren aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid “Kinderdagverblijf de Groene Boomhut BV”, uit Eindhoven, ten behoeve van buitenschoolse kinderopvang en kinderdagopvang.

 

De gemeente Veldhoven vindt dat bij voorbaat vaststaat of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat gemelde besloten vennootschap als de enige serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het voormelde gebruik.

 

De gemelde beoogde huurder heeft namelijk, voor gemelde kinderopvang, al ruimten in gebruik in deze brede school en bereikt hiermee uitbreiding met deze aansluitende ruimten. Deze uitbreiding is voor meerdere betrokkenen wenselijk. Hiermee wordt voldaan aan gemeentelijk beleid voor o.m. kinderopvang en huisvesting in dit kader en aan de wettelijke verplichting voor scholen om voldoende opvang te organiseren. Deze zou bovendien passend zijn bij de in diezelfde brede school aanwezige basisschool De Rank, mede gezien de reeds bestaande situatie.

 

Bent u het niet eens met deze beoogde verhuur aan Kinderdagverblijf de Groene Boomhut BV? Dan kunt u binnen 20 kalenderdagen na datum van deze publicatie een kort geding procedure starten bij de rechtbank Oost-Brabant. Dit doet u door een dagvaarding uit te brengen aan het adres van de gemeente Veldhoven. Als u dit niet binnen deze 20 dagen doet, dan kunnen er geen aanspraken meer tegen de gemeente Veldhoven worden gemaakt over deze voorgenomen verhuur (vervaltermijn) en ziet de gemeente zich bevestigd in de opvatting dat deze verhuur aan gemelde beoogde enige serieuze gegadigde rechtmatig is.

 

Naar boven