Vastgesteld wijzigingsplan ‘Muytertweg 30 Herkenbosch’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Muytertweg 30 Herkenbosch’ op 19 maart 2024 is vastgesteld.

Inzage en raadplegen

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met de bijbehorende stukken vanaf 22 april 2024 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart en www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPHKB2023MUYTERT30-VG01.

Het plan

Het wijzigingsplan ‘Muytertweg 30, Herkenbosch’ voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden 1’ naar een bestemming ‘Wonen - Buitengebied’ op de locatie Muytertweg 30 Herkenbosch.

Beroep instellen

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er vanaf 22 april 2024 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde wijzigingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Sprenkels van het team Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Naar boven