Bruidsschat minimum

Aanhef

De gemeenteraad van Gemeente Ermelo maken bekend dat zij een definitieve wijziging op de regeling "Omgevingsplan gemeente Ermelo" hebben vastgesteld en gepubliceerd.

De tervisielegging voor de aanvang van de beroepstermijn vindt gelijktijdig plaats.

Definitieve wijziging omgevingsplan

De wijziging van het "Omgevingsplan gemeente Ermelo" betreft:

eerste wijziging bruidsschat regels

Uitleg kennisgeving

De wijziging van het omgevingsplan, met de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van 18‑04‑2024 gedurende een termijn van zes weken, ter inzage tot 31‑05‑2024.

Beroep instellen tegen dit besluit

Als u het niet eens bent met het besluit kunt u met ingang van 18‑04‑2024 gedurende zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de Raad van State. Zie voor de mogelijkheden de website van de Raad van State.

Wie kan beroep instellen?

Beroep kan ingesteld worden door:

  • Belanghebbenden.

  • Niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht over het besluitonderdeel waartegen zijn beroep zich richt.Niet-belanghebbenden dienen echter wel rekening te houden met het relativiteitsvereiste.

  • Niet-belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht over het besluitonderdeel waartegen zijn beroep zich richt, maar aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht. Niet-belanghebbenden dienen echter wel rekening te houden met het relativiteitsvereiste.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep.

Verder dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te worden overgelegd.

Voorlopige voorziening

Het besluit treedt in werking op 17‑05‑2024. Diegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de inwerkingtreding van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over deze procedure(s) kunt u zich wenden tot de Raad van State (telefoon 070 – 426 44 26).

Ondertekening

Gemeente Ermelo, 10‑04‑2024

De gemeenteraad van Gemeente Ermelo

Naar boven