Vertrokken met onbekende bestemming van G.J. Reczek

De personen hieronder wonen niet meer op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Het college van burgemeester en wethouders van Deurne heeft besloten de persoonslijsten van deze personen niet meer bij te houden en de persoonslijst ambtshalve op te schorten met de aanduiding ‘land onbekend’. De betrokkenen zijn met een brief op 16-04-2023 op de hoogte gesteld van dit besluit.

Dit betekent dat zij niet meer in Nederland als inwoner staan ingeschreven. Dit kan gevolgen hebben voor uitkeringen, toeslagen, het aanvragen van een paspoort of rijbewijs en andere voorzieningen.

Overzicht vertrokken personen

G.J. Reczek

geboren op 04-08-1988

Een belanghebbende persoon kan binnen 6 weken na verzenddatum van het besluit schriftelijk bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 3, 5750 AA Deurne. In het bezwaarschrift staat het volgende: naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen men bezwaar maakt en de reden(en) van het bezwaar. Het bezwaarschrift bevat ook een handtekening.

Vragen

Voor vragen neemt u contact op met het team Publiekszaken en Dienstverlening, gemeente Deurne, telefoonnummer 0493 38 77 11 of bezoek de website: www.deurne.nl.

Naar boven