Verleende geluidsontheffing voor Dorpsfeest Hempens-Teerns aan It Leechje 20 in Hempens (APV-2024-001744)

De gemeente Leeuwarden heeft een geluidsontheffing verleend. De gemeente Leeuwarden geeft hiermee toestemming voor geluid bij Dorpsfeest Hempens-Teerns aanIt Leechje 20 in Hempens. Het evenement is van 27 t/m 29 juni 2024.

Waarom publiceert de gemeente Leeuwarden dit bericht?

Een aanvraag geluidsontheffing wordt ingediend om toestemming te krijgen voor geluid bij een evenement. Met dit bericht laat de gemeente Leeuwarden u weten dat er een evenement met geluid gepland staat in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de geluidsontheffing?

Het besluit is op 16-04-2024 verzonden. U kunt de gemeente Leeuwarden laten weten dat u het niet eens bent met de geluidsontheffing. Dit heet bezwaar maken. Wij nemen uw bezwaar alleen in behandeling als u dit binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit doet. U kunt bezwaar maken als de geluidsontheffing tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de geluidsontheffing in het Gemeentehuis bekijken/online bekijken. U kunt digitaal bezwaar maken via www.leeuwarden.nl/bezwaarschrift. Op deze website staat hoe u dit doet. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen stuurt u een email naar vergunningen@leeuwarden.nl. Ook kunt u bellen naar het telefoonnummer 14058.

Naar boven