Toestemming voor het bouwen van een woongebouw met 121 woningen en 2 bedrijfsruimten in de Indische buurt, tussen Balistraat, Evenaar, Celebesstraat en Lombokstraat te Almere

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Almere maken bekend dat er op de onderstaande aanvraag een besluit is genomen:

Kenmerk: 223489

Soort aanvraag: aanvraag omgevingsvergunning

Procedure: uitgebreid

Ontvangstdatum: 14 juli 2022

Omschrijving: het bouwen van een woongebouw met 121 woningen en 2 bedrijfsruimten

Locatie: Indische buurt, tussen Balistraat, Evenaar, Celebesstraat en Lombokstraat

Besluit: besluit omgevingsvergunning – besluit hogere waarde geluid – verklaring van geen bedenkingen

Beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, onder vermelding van “bodemzaken”, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Voorlopige voorziening

Na indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland (Afdeling Bestuursrecht, onder vermelding van “voorlopige voorzieningen”, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht).

Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen een termijn van zes weken treedt de beschikking niet eerder in werking dan nadat over het verzoek een beslissing is genomen.

Besluit en bijbehorende stukken inzien?

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf heden gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Vergunningen zijn uitsluitend op afspraak in te zien. Eenvoudig een afspraak maken kan via (https://www.almere.nl/).

Wilt u toch liever bellen? Dat kan op 14 036

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf heden gedurende een periode van zes weken ook digitaal ter inzage via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Naar boven