Bekendmaking voornemen verhuur perceel gemeentegrond

Gemeente Alphen aan den Rijn is van plan gemeentegrond te verhuren bij Eendenkooi 108 in Alphen aan den Rijn. De locatie grenst aan het appartementencomplex in Alphen aan den Rijn. De locatie staat in het kadaster bekend als gemeente Alphen aan den Rijn, sectie B nummer 11925 (gedeeltelijk), hierna ‘het perceel’ genoemd. Het perceel heeft een oppervlakte van ongeveer 6 m2. De looptijd van de huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd.

Toelichting

De gemeente is van plan om het perceel tijdelijk te verhuren aan de bewoners van Eendenkooi 108. De bewoners komen als enige serieuze gegadigde in aanmerking voor de huur. De redenen hiervoor zijn:

  • perceel grenst direct aan perceel appartementencomplex

  • perceel dient voor plaatsen berging tbv stalling rolstoelbakfiets omdat binnen het appartementencomplex geen ruimte beschikbaar is of gemaakt kan worden

Bent u het hiermee niet eens?

Bent u het niet eens met de geplande tijdelijke verhuur omdat u vindt daarvoor zelf als serieuze gegadigde in aanmerking te komen? Dan kunt u uiterlijk binnen twintig kalenderdagen na de publicatiedatum van dit bericht een spoedprocedure (kort geding) beginnen bij de bevoegde voorzieningenrechter. Kijk voor meer informatie over het starten van een spoedprocedure op www.rechtspraak.nl.

Hoe het verder verloopt

Twintig kalenderdagen na de publicatiedatum van dit bericht wordt de huurovereenkomst aangeboden aan de huurder. Als er een kort geding is aangespannen, dan wacht de gemeente de uitkomst hiervan af.

Meer informatie

Als u vragen heeft over deze verhuur, dan kunt u contact opnemen met team Vastgoed via vastgoedhuur@alphenaandenrijn.nl.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 17 april 2024.

Naar boven