Kennisgeving besluit op aanvraag Omgevingsvergunning Waterkolk 17, 7642JP Wierden

De gemeente heeft op 16 april 2024 een besluit genomen en bekend gemaakt op de aanvraag Omgevingsvergunning voor het plaatsen van een schutting op locatie Waterkolk 17, 7642JP Wierden. De vergunning is Toegekend . Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

Bent u het niet eens met het besluit?

Wanneer u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Dat moet wel op tijd gebeuren. Uiterlijk binnen zes weken na bekendmaking moet uw bezwaar door ons ontvangen zijn. U kunt uw bezwaar per brief indienen, deze moet u richten aan de gemeente Wierden, Postbus 43, 7640 AA in Wierden. Wilt u het bezwaarschrift digitaal indienen kijkt u dan op https://www.wierden.nl/bezwaar Hierop staat ook vermeld aan welke voorwaarden een bezwaarschrift moet voldoen. Vermeldt bij het indienen van een bezwaarschrift het hierboven genoemde zaaknummer.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u Rechtbank Overijssel vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat er een besluit is genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de webpagina http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de rechtbank.

Inzage besluit en heeft u vragen over het besluit?

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien tijdens openingstijden op het gemeentehuis. Het besluit is geregistreerd onder nummer Z2024-00000270.

U kunt een afspraak maken via https://afspraken.wierden.nl/ of telefonisch via 0546-580838.

Voor meer informatie over het besluit of over bezwaar maken dan kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via e-mail bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.

Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld een evenement te organiseren, iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over vergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

Naar boven