Verleende omgevingsvergunning voor het kappen van 1 zilveresdoornaan Prinses Julianalaan 8, 8161CE Epe (962392)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een omgevingsvergunning verleend. Het college geeft hiermee toestemming voor het kappen van 1 zilveresdoorn aan Prinses Julianalaan 8, 8161CE Epe.Datum besluit: 12-04-2024Zaaknummer: 962392

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt het college binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl/bezwaar-maken. U kunt ook schriftelijk (per brief) bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, t.a.v. college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP EPE. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent.

Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl/bezwaar-maken

Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken?

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis te Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578.

Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

Voorlopige voorziening vragen?

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?. Dan kunt u een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook beroep heeft ingediend bij de rechtbank. Een ‘voorlopige voorziening’ kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook schriftelijk (per brief) een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven