Besluit - regulier - Omgevingsvergunning - Toegekend - Edisonstraat 2, 5807GG Oostrum - B2024-00000272

Edisonstraat 2, 5807GG Oostrum - Omgevingsvergunning - het bouwen van overkappingen voor fietsen - zaaknummer Z2024-00007433.

Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

 

Het besluit is verzonden op 15 april 2024. U kunt deze stukken op afspraak inzien.

 

Is het besluit onduidelijk of heeft u er vragen over? Neem dan eerst contact op. Dit kan voorkomen dat u een bezwaarschrift moet schrijven. Komen we er samen niet uit, kunt alsnog bezwaar maken.

 

Dit kan via www.venray.nl/bezwaarschrift-indienen. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. Ook kunt u schriftelijk bezwaar indienen. Dit bezwaarschrift stuurt u naar Burgemeester en Wethouders van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met mijn besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. U heeft zes weken om het bezwaarschrift in te dienen. De uiterste datum is zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden. Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

Namens het college van Burgemeester en Wethouders van Venray,

Ingrid Starmans

Naar boven