Gemeente Altena - Ontwerpvergunning Expeditiestraat 14, Giessen

De gemeente Altena is van plan een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het in formele zin oprichten van een transportbedrijf met op- en overslag van o.a. ADR- geclassificeerde stoffen en logistieke dienstverlening op de locatie Expeditiestraat 14 in Giessen. Het betreft een de gehele inrichting omvattende vergunning (formeel oprichtingsvergunning) voor het in werking hebben van een transportbedrijf waar goederen worden getransporteerd en op- en overgeslagen. Het gaat hier onder andere om ADR-goederen, medicijnen en een afvalstof, te weten bitumineus dakleer. Daarnaast is er sprake van een energieopslagsysteem (EOS).  

 

Gevraagd is een vergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Oprichten van een inrichting

 

De ontwerpvergunning ligt ter inzage vanaf 18 april 2024 tot en met 29 mei 2024.

U kunt het ontwerpbesluit bekijken tot en met 29 mei 2024

 

De documenten met informatie over het ontwerpbesluit kunt u digitaal inzien bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant en op het gemeentehuis in Almkerk. Daarvoor kunt u contact opnemen met de heer T. Mattheij van de Omgevingsdienst (t.mattheij@omwb.nl) of de heer E. Dirksen van de gemeente Altena via o183 – 51 65 02 of via e.dirksen@gemeentealtena.nl).

U kunt tot en met 29 mei 2024 ook uw mening (zienswijze) geven

 

Dit kan op 2 manieren:

 

  • 1.

    U stuurt een brief naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ET Almkerk.

  • 2.

    U geeft uw mening in een gesprek. U belt met de heer E. Dirksen voor een afspraak via 0183 – 51 65 02 of via e.dirksen@gemeentealtea.nl.

 

Wij wijzen u er wel op dat bezwaar maken tegen de definitieve vergunning alleen mogelijk is als u ook een reactie heeft ingebracht op de ontwerp vergunning.

Naar boven