Aanvraag vergunning voor het vergroten van een woning aan Leenman 1 te Wijk bij Duurstede

Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning

Omgevingswet

Zaaknummer : 730637

Voor : Vergroten woning

Locatie : Leenman 1, (3961 LT) Wijk bij Duurstede

Datum ontvangst : 09-04-2024

Aanvragen kunnen alleen worden ingezien.

Inzien en afspraak maken

Tegen ingediende aanvragen kunt u nog geen bezwaar maken, dat kan pas als de vergunning is verleend. U kunt over deze vergunningen uiteraard wel in contact komen met de gemeente. Hiervoor kunt u contact opnemen via 0343 595595 en vragen naar de vergunningverleners van team Dienstverlening. U kunt ook een email sturen aan info@wijkbijduurstede.nl of u kunt hiervoor een afspraak maken via www.wijkbijduurstede.nl. Hierbij kunt u zoeken op ‘Afspraak’, waarna u kunt klikken op ‘Afspraak maken’ en vervolgens op ‘Een afspraak maken bezoek balie’.

Als de omgevingsvergunning is verleend, dan kunt u de beschikking en de bijbehorende stukken vanaf de datum van verzending inzien. Via www.wijkbijduurstede.nl kunt u de vergunning inzien door te zoeken op ‘Bouwplannen en tekeningen inzien’, waarna u kunt klikken op ‘Direct online regelen: inzage bouwdossiers’. Het inzien van digitale bouwdossiers is gratis. Aan het inzien van niet gedigitaliseerde dossiers zijn kosten verbonden.

Als u de verleende vergunning wilt bespreken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via www.wijkbijduurstede.nl. Hierbij kunt u zoeken op ‘Afspraak’, waarna u kunt klikken op ‘Afspraak maken’ en vervolgens op ‘Een afspraak maken bezoek balie’.

In sommige gevallen is er sprake van de uitgebreide voorbereidingsprocedure uit de Algemene wet bestuursrecht, in die gevallen kunt u een zienswijze indienen. Als dit het geval is, wordt daarvan apart melding gemaakt op deze plek.

Kenmerk gemeente WbD: 2024-150

Naar boven