Intrekking besluit cameratoezicht op Middenweg, tegenover huisnummer 415, in Heerhugowaard

Overwegende:

Dat de burgemeester van Dijk en Waard op grond van artikel 2:77 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), juncto artikel 151c lid 5 Gemeentewet, het besluit tot cameratoezicht moet intrekken zodra het gebruik van cameratoezicht niet meer noodzakelijk is in het belang van de handhaving van de openbare orde.

 

Afweging

Uit informatie van de politie blijkt dat de situatie genormaliseerd is. De inzet van cameratoezicht daardoor niet langer noodzakelijk is in het belang van de handhaving van de openbare orde.

Besluit

  • 1.

    Tot intrekking van het besluit van 9 maart 2024 tot het instellen van cameratoezicht op de Middenweg, tegenover huisnummer 415, in Heerhugowaard, ingegaan op 9 maart 2024 en lopend tot 10 april 2024.

  • 2.

    Te bepalen dat dit besluit wordt bekend gemaakt in het Gemeenteblad en direct in werking treedt.

De heer M.F. Poorter

Burgemeester van Dijk en Waard

Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kan binnen zes weken na publicatie van dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij de Burgemeester van Dijk en Waard, postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. U kunt een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem

 

Naar boven