Besluit BOPA vergunning voor het vervangen van het dak, het voorzien van gevelisolatie en een berging, Op 't Veldje 27, 6176BL Spaubeek

Betreft: Vervangen van het dak, het voorzien van gevelisolatie en een berging

Locatie: Op 't Veldje 27, 6176BL Spaubeek

Datum verzending: 11 april 2024

Kenmerk: Z2024-00000063

De aanvraag gaat over de activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

Dit (ontwerp)besluit gaat over het vergunnen van een activiteit die niet past binnen het nu geldende Omgevingsplan. Daarom wordt een zogenaamde BOPA-vergunning verleend voor deze activiteit. De gemeente zal deze BOPA (Buitenplanse Omgevingsplan Activiteit) op een later moment verwerken in het Omgevingsplan. Zie voor meer details hierover artikel 16.64a lid 2 van de Omgevingswet.

Niet eens met het besluit?

Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u (als u belanghebbende bent) hiertegen schriftelijk bezwaar maken. Dit bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Beek, Postbus 20, 6190 AA Beek.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. De uiterste datum om het bezwaarschrift in te dienen, is zes weken na de datum waarop wij het besluit verzonden.

Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg.

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Beek.

Standaard bezwaarclausule gemeente Beek

Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen dit besluit. Een bezwaar dient schriftelijk ingediend te worden. Het bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beek, postbus 20, 6190 AA Beek.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met het besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. De uiterste datum om het bezwaarschrift in te dienen, is 6 weken na de datum waarop wij het besluit verzonden. Let op, als iemand bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg gevraagd worden het besluit niet in werking te laten treden. Dat heet een voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening vragen is niet gratis. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. www.rechtspraak.nl.

Naar boven