Toestemming voor Oranjevereninging Wadenoijen Lingedijk 105 Wadenoijen

De gemeente Tiel heeft een APV vergunning verleend. De gemeente Tiel geeft hiermee toestemming aan Oranjevereniging Wadenoijen voor het organiseren van het evenement Oranjevereniging Wadenoijen op 24 april 2024 tot 28 april 2024 van 10.00 uur tot 01.00 aan de Lingedijk 105. (verzenddatum: 11 april 2024)

 

Waarom publiceert de gemeente Tiel dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Tiel u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Heeft u vragen of wilt u de stukken inzien? Dan kunt u contact opnemen via evenementen@tiel.nl 

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Tiel tot 23-05-2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. U kunt uw bezwaarschrift richten aan: t.a.v. Juridische Zaken, Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Tiel een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Tiel, 16 april 2024

Naar boven