Vastgesteld bestemmingsplan “Kruishaarweg 3 Haarle en Hancateweg-Oost 9, 11 en 13 Hellendoorn”

Bij de publieksbalie in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf vrijdag 19 april 2024 gedurende zes weken, tot en met vrijdag 31 mei 2024, ter inzage het besluit van de raad van de gemeente Hellendoorn van 9 april 2024, nummer 2024-003243, tot vaststelling van het bestemmingsplan “Kruishaarweg 3 Haarle en Hancateweg-Oost 9, 11 en 13 Hellendoorn”.

Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0548-630 000.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook digitaal inzien op de website www.omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/viewer. U kunt zoeken op adres of het planidentificatienummer NL.IMRO.0163.BPBUKRUISHAARWG3HA-VG01.

Downloaden van de bronbestanden het vastgestelde plan is mogelijk via de link: Externe link:

https://digitaleplannen.nl/0163/A4BE0F09-B583-4AF8-85E6-BCAF76C1C536/

Het plan omvat de locaties Kruishaarweg 3 in Haarle en Hancateweg-Oost 9, 11 en 13 in Hellendoorn. Op de locaties Kruishaarweg 3 en Hancateweg-Oost 11 worden voormalige agrarische bedrijfsgebouwen gesloopt. Voorliggend plan heeft tot doel in ruil voor de sloop van deze voormalige agrarische bedrijfsbebouwing, op basis van de Rood voor Rood-regeling, één compensatiewoning mogelijk te maken naast Kruishaarweg 3 te Haarle.

Het plan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan niet gewijzigd.

Als u het niet eens bent met dit besluit

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- de datum waarop u uw brief schrijft;

- over welk besluit het gaat;

- waarom u het niet eens bent met het besluit (de motivering).

Het is voor een burger ook mogelijk om beroep aan te tekenen via het digitaal loket. Klik voor meer informatie hierover op deze (hyper)link; Externe link:https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/. Om daarvan gebruik te kunnen maken, dient u de beschikking te hebben over een DigiD-code.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven