Beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Westvlietweg naast 69 te Den Haag

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens burgemeester en wethouders van gemeente Den Haag bekend dat besloten is om de op 5 december 2023 verleende omgevingsvergunning, kenmerk 01037369-ODH595051, voor de op- en overslag van RKG-slib en diverse grondstoffen tbv van wegenbouw, in te trekken. De locatie betreft Westvlietweg naast 69, 2495 AA te Den Haag.

Beroep en inzage

De beschikking en de relevante documenten liggen vanaf 17 april 2024 ter inzage. Een belanghebbende kan tot en met 29 mei 2024 een beroepschrift indienen bij de Rechtbank van Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag onder vermelding van het zaaknummer 01096316. Bij een spoedeisend belang kan een belanghebbende tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Voor informatie over het inzien van de beschikking en de relevante documenten verwijzen wij u naar de website van de gemeente Den Haag.

Op 1 januari 2024 is de Omgevingswet in werking getreden. Voor deze procedure geldt op grond van overgangsrecht nog het oude recht, in dit geval de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen en/of (fysieke) ter inzagelegging van de beschikking en de relevante documenten kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven