Ontwerp omgevingsvergunning 1e fase Van Harinxmaweg 14 te Beetsterzwaag

 

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat met ingang van 18 april 2024 de ontwerp omgevingsvergunning 1e fase ter inzage ligt voor het realiseren van een nieuwe woning (met behoud van het bestaande karakteristieke huisje Vianen) aan de Van Harinxmaweg 14 in Beetsterzwaag.

 

De ontwerp omgevingsvergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via het Omgevingsloket: https://omgevingswet.overheid.nl, onder Regels op de kaart. Op deze website kunt u op ‘Locatie zoeken’ of kunt u via ‘Document zoeken’ de stukken oproepen via het invullen van het identificatienummer NL.IMRO.0086.02OVHarinxmaweg14-0201. De directe link is: https://omgevingswet.overheid.nl/. De ontwerp omgevingsvergunning is eveneens raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl of in te zien via de gemeentelijke website www.opsterland.nl.

 

Gedurende de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Opsterland, Postbus 10.000, 9244 ZP, Beetsterzwaag, onder vermelding van dossiernummer OV-2022-3958. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Wonen en Werken (0512) 386 222.

 

 

Naar boven