Toestemming voor het realiseren van een verkeersplein bestaande uit een turborotonde als onderdeel van project Aanpak Ring Zuid ter hoogte van het Julianaplein, Brailleweg en omgeving te Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend.

BEKENDMAKING DEFINITIEF BESLUIT VOOR EEN OMGEVINGSVERGUNNING - UITGEBREID (verleend)

Adres

Postcode

Omschrijving

ter hoogte van het Julianaplein, Brailleweg en omgeving (kadastrale sectie C, perceel 10271) te Groningen

Het realiseren van een verkeersplein bestaande uit een turborotonde als onderdeel van project Aanpak Ring Zuid (verzenddatum 10-04-2024, dossiernummer 202373709)

Tegen het ontwerpbesluit zijn wel zienswijzen ingediend, maar het definitieve besluit is niet gewijzigd t.o.v. het ontwerpbesluit.

Ter inzage

Dit besluit ligt vanaf 17 april 2024 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen.

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen. Harm Buiterplein 1, geopend op dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdag- en vrijdagochtend, uitsluitend op afspraak.

Een afspraak kunt u maken door hier te klikken of te bellen naar telefoonnummer 14 050.

Houdt u onze berichtgeving en de website in de gaten voor eventuele veranderingen:

https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijden  

Rechtsbescherming

Indien u het niet eens bent met deze verleende omgevingsvergunning kunt u daartegen beroep instellen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Beroep kan worden ingesteld door eenieder die zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit, de adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerpbesluit en alle belanghebbenden. Dat moet dan binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit. Beroep instellen kan bij de rechtbank Noord-Nederland afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Een beroepschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast beroep instellen ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de site voor de precieze voorwaarden.

Groningen, 16 april 2024

Naar boven