Bekendmaking toepassing bestuursdwang verwijderen voertuig parkeerterrein Hollandsestraat in Waalwijk

 

Het College van Waalwijk maakt bekend dat zij op grond van artikel 5:6/5:4 van de Algemene plaatselijke verordening gemeente Waalwijk 2023 (hierna: APV) een last onder bestuursdwang heeft opgelegd. Een toezichthouder heeft geconstateerd dat een op de weg geparkeerd voertuig, rij-technisch in onvoldoende staat van onderhoud is en in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert en/of ernstige gebreken vertoont en langer dan 3 opeenvolgende dagen op dezelfde locatie staat geparkeerd.

 

Het gaat om:

Een personenauto, merk KIA, model picanto, kleur zwart met kenteken 11-SR-JD

 

Locatie:

Parkeerterrein Hollandsestraat in Waalwijk

 

De eigenaar/gebruiker van dit voertuig is op dit moment niet bekend en/of traceerbaar.

 

Het College heeft de eigenaar/gebruiker van dit voertuig een last onder bestuursdwang opgelegd, inhoudende het verwijderen en het verwijderd houden van dit voertuig vóór 18 april 2024 10.00 uur. Als hier niet (tijdig) aan voldaan wordt, zal het voertuig op kosten van de eigenaar/gebruiker door de gemeente verwijderd worden.

 

Het weggehaalde voertuig kan tegen betaling van alle gemaakte kosten worden opgehaald bij Autobedrijf Scheerders, Vaartweg 86, 5106 NE Dongen, tel.nr. 0162 - 312 875. In sommige gevallen kan het echter zijn dat het voertuig direct (om niet) wordt verkocht, of vernietigd.

 

Het schriftelijke besluit kan worden opgevraagd bij de Buitengewone Opsporingsambtenaren van de Gemeente Waalwijk, Team Leefbaarheid Toezicht & Handhaving, bereikbaar onder het volgende algemene telefoonnummer 0416-683456.

 

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na het bekendmaken van dit besluit een bezwaarschrift indienen. Tegelijkertijd kan bij een spoedeisend belang verzocht worden

om een voorlopige voorziening bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Meer hierover is te vinden op www.waalwijk.nl/bezwaar.

 

Naar boven