Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Geefsweersterweg 15 te Meedhuizen

Voor de locatie Geefsweersterweg 15, 9937 TB te Meedhuizen is een aanvraag omgevingsvergunning in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ingediend voor de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    omgevingsvergunning beperkte milieutoets;

  • 2.

    het verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden (Natura 2000-gebieden).

Voor de activiteit 'het verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden' is geen vergunning nodig, aangezien de activiteit niet vergunningplichtig is op grond van de Wet natuurbescherming.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsdelta zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo):

Voor: het veranderen van de inrichting. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteit:

  • 1.

    omgevingsvergunning beperkte milieutoets.

De veranderingen bestaan uit het wijzigen van de melkrundveehouderij. Er worden iets meer melkkoeien gehouden, iets minder vrouwelijk jongvee en daarnaast worden enkele paarden en schapen gehouden. De veranderingen vinden plaats in de bestaande bebouwing.

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 18 april 2024 tot en met 6 weken later ter inzage bij de gemeente Eemsdelta. Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0596 of per e-mail gemeente@eemsdelta.nl.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit en ons vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit van 8 april 2024. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsdelta, Postbus 15, 9900 AA Appingedam.. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de gemeente Eemsdelta, via telefoonnummer 14 0596 of per e-mail gemeente@eemsdelta.nl.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Eemsdelta via telefoonnummer

14 0596.

Naar boven