Voorgenomen verkoop snippergroen

De gemeente is voornemens om een strook snippergroen te verkopen van circa. 26 m2 gedeeltelijk van het perceel kadastraal bekend als Ameide, sectie B, nummer 3629. Dit perceel grenst aan de voorzijde van het perceel van de beoogde koper wonende aan de Doelakkerweg 58a te Ameide.

Één serieuze gegadige

De beoogde koper is de enige geschikte gegadigde. De eigenaar van de aangrenzende woning is de enige die grenst aan het te verkopen perceel en daarom de enige geschikte gegadigde. Dit is een voorwaarden voor verkoop van Snippergroen. De voorwaarden voor de verkoop van Snippergroen zijn te vinden in de beleidsnotitie van 1 juni 2023. 

Termijn reactie

Tegen de voorgenomen verkoop kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met de voorgenomen verkoop dan kunt u dit binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit bericht, aan ons kenbaar maken waarom u ook een serieuze gegadigde bent. Dit kan door een gemotiveerd bericht te sturen naar snippergroen@vijfheerenlanden.nl.

 

 

Naar boven