Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders van Kerkrade maken bekend dat het volgende besluit is genomen:  

Omgevingsvergunning

Voor: het intrekken van de op 12 mei 2009 aan ProRail B.V. verleende omgevingsvergunning voor het oprichten en in werking hebben van het spoorwegemplacement Haanrade.

Locatie: Emplacement Haanrade, Spoorstraat ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Kerkrade, sectie P, nummers 1208 en 1205 (gedeeltelijk)

Datum besluit:  10 april 2024

Zaaknummer: Z2023-00005118

Het besluit is op 10 april 2024 verzonden aan de aanvrager.InzageHet besluit en alle overige relevante stukken kunnen in het Stadskantoor, Markt 33 Kerkrade, worden ingezien vanaf maandag 22 april 2024 t/m 3 mei 2024 na afspraak via het algemene telefoonnummer (14045) van gemeente Kerkrade.

RechtsbeschermingAls dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u bent het niet eens met dit besluit, kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht. Ook niet-belanghebbenden kunnen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht beroep instellen, mits zij een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Beroep instellen kan van 23 april 2024 t/m 4 mei 2024 tegen betaling van de verschuldigde griffierechten bij de Rechtbank Limburg. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (motivering). Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal met DigiD via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Als u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Rechtbank Limburg, www.rechtspraak.nl

Inwerkingtreding Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de beroepstermijn van 6 weken. Indien binnen de beroepstermijn tegen het besluit bij de Voorzieningenrechter een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: +31 43 389 78 12

 

Kerkrade, 17 april 2024

Naar boven