Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Schenkeldijk 19 in Klaaswaal

De gemeente heeft op 10 april 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000435 voor het wijzigen van het gebruik om logies te verlenen B&B op locatie Schenkeldijk 19 in Klaaswaal. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • afwijken van regels in het omgevingsplan (buitenplanse omgevingsplanactiviteit)

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn enkel digitaal beschikbaar en kunnen per email worden verstuurd. U kunt hiervoor een bericht sturen aan: omgevingsvergunning@gemeentehw.nl. Vermeld in de email het zaaknummer en locatie. Wij zullen de gevraagde informatie per e-mail aan u sturen.

Procedure

Als u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard, postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland. De termijn voor het indienen van een bezwaar eindigt op 22 mei 2024 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via info@gemeentehw.nl of telefoonnummer 088-647 36 47.

Naar boven