Publicatie verkoop gemeentelijke grond

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het perceel grond, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie K, nummer 3990 welk perceel is gelegen op het Regionaal Bedrijventerrein Laarakker te Haps, plaatselijk bekend Klopsteen 2 te Haps. De gemeente is voornemens op dit perceel ter grootte van 1.235 m2 een recht van opstal te vestigen aan Kuwait Petroleum (Nederland) B.V., die het perceel zal exploiteren ten behoeve van de verkoop van motorbrandstoffen.

De voorgenomen vestiging van dit recht van opstal vloeit voort uit artikel 171 van de Gemeentewet, op grond waarvan de burgemeester bevoegd is tot het verrichten van privaatrechtelijke rechtshandelingen.

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen vestiging van het recht van opstal vereist.

Bent u het niet eens met deze (voorgenomen) vestiging van het recht van opstal, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch. Deze termijn is een vervaltermijn. Bij gebreke van een tijdige procedure vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@landvancuijk.nl de behandelend ambtenaar neemt in dat geval contact met u op.

Naar boven