Ter inzage legging beleidsregels waterbassins

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland maken bekend dat de ‘beleidsregels waterbassins bouwwerken zijnde buiten bouwvlak gemeente Schouwen-Duiveland 2024’ ter inzage ligt vanaf 22 april 2024 tot en met 2 juni 2024.

Beleidsregels waterbassins

Met de beleidsregels waterbassins willen we ruimere mogelijkheden bieden voor agrariërs ten aanzien van het realiseren van waterbassins (bouwwerken zijnde) buiten het bouwvlak of de bouwstede. Tegelijkertijd hebben waterbassins invloed op de omliggende omgeving, daarom wil de gemeente het landschappelijk inpassen van deze bassins regelen. Dit wordt geregeld in de beleidsregels waterbassins.

Ter inzage gelegde stukken

Beleidsregels waterbassins bouwwerken zijnde buiten bouwvlak gemeente Schouwen-Duiveland 2024.

Waar kunt u het inzien

U kunt de beleidsregels waterbassins inzien op de gemeentelijke website. In het gemeentehuis is ook een mogelijkheid aanwezig om de stukken in te zien. Het gemeentehuis bevindt zich aan Laan van St. Hilaire 2 4301 SH Zierikzee, en is open van maandag t/m woensdag van 08.00 –17.00 uur, donderdag van 08.00- 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 – 16.00 uur.

Indienen van zienswijzen

U kunt schriftelijk een zienswijze indienen. U kunt deze sturen naar de gemeente Schouwen-Duiveland, Postbus 5555, 4300 JA Zierikzee ter attentie van burgemeester en wethouders onder vermelding van ‘ter inzage legging beleidsregels waterbassins’. Via de website kunt u tevens een zienswijze indienen. Op basis van de zienswijzen zullen wij vervolgens een voorstel doen aan het college van burgemeester en wethouders om de beleidsregels waterbassins definitief vast te stellen. De indieners van de zienswijzen zullen vooraf over het verslag van de ter inzage legging en ons voorstel worden geïnformeerd door toezending en via de website. Het indienen van zienswijzen is mogelijk tot en met 2 juni 2024.

Vervolg

De zienswijzen kunnen aanleiding geven om de beleidsregels aan te passen. De beleidsregels worden samen met de zienswijzennotitie ter vaststelling aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders.

Meer informatie?

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Schouwen-Duiveland: www.schouwen-duiveland.nl

Zierikzee, 22 april 2024

Burgemeester en wethouders van Gemeente Schouwen-Duiveland

Naar boven