Ontwerpbesluit voor het actualiseren van de vergunning mengvoederfabriek (revisie aanvraag milieu), Mastenbroekweg 2, 6006PT Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij een ontwerpbesluit hebben genomen op een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het actualiseren van de vergunning mengvoederfabriek (revisie aanvraag milieu) op locatie Mastenbroekweg 2, 6006PT Weert.

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00002529. Het ontwerpbesluit is op 10 april 2024 genomen.

Stukken inzien

De stukken liggen gedurende zes weken ter inzage. U kunt deze stukken digitaal of op afspraak inzien. Digitaal kunt u de stukken via deze link inzien. Wilt u de stukken op afspraak inzien, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Weert via gemeente@weert.nl of telefoonnummer 0495-575 000.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen naar voren brengen. De zienswijzen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingediend. U kunt uw schriftelijke reactie sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Weert, Postbus 950, 6000 AZ Weert. Mondelinge zienswijzen kunnen alleen worden ingediend op afspraak.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan door een belanghebbende een beroepschrift worden ingediend. Ook een niet-belanghebbende die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend, kan beroep instellen bij de bestuursrechter.

Naar boven