Mededeling voornemen tot verhuur gemeentelijk vastgoed

De gemeente is voornemens om de sportaccommodatie aan de Lisserweg 1B te Weteringbrug, kadastraal bekend gemeente Haarlemmermeer, sectie AN, nummers 772, 773 en 774 (gedeeltelijk), tijdelijk, totdat het gebied wordt her ontwikkeld, te verhuren aan Cricket Club de Kikkers voor het beoefenen van de cricket sport.

De gemeente Haarlemmermeer hecht er waarde aan dat er voldoende variatie is in sportvoorzieningen voor haar inwoners. Dit is vastgelegd in de Sport- en beweegvisie Haarlemmermeer 2019-2029. De gemeente vindt het belangrijk dat haar inwoners binnen de gemeente de sport kunnen beoefenen waar zij behoefte aan hebben. Cricket Club de Kikkers is binnen de gemeente de enige cricket sportvereniging die voorziet in deze behoefte. Cricket Club de Kikkers heeft reeds meerdere jaren deze sportaccommodatie van de gemeente gehuurd en heeft geen alternatieve locatie waar zij zich kan huisvesten. Gelet op het feit dat wij het belangrijk vinden dat er binnen gemeente Haarlemmermeer een voldoende gevarieerd sportaanbod is, is Cricket Club de Kikkers de enige denkbare gegadigde om deze sportaccommodatie van de gemeente te huren.

Een ieder die wil reageren op de (voorgenomen) verhuur kan dat gemotiveerd doen door binnen 20 dagen na deze publicatie een e-mail te sturen naar mevrouw A.E. Zijlstra (anna.zijlstra@haarlemmermeer.nl).

NB. Er is nog geen overeenstemming bereikt tussen de gemeente en de Cricket Club.

 

Naar boven