Uitgebreide procedure omgevingsvergunning ontwerpbesluit – Rukven 6 Heeswijk-Dinther

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze maken bekend dat zij van plan zijn de volgende omgevingsvergunning milieu te verlenen

Voor: het veranderen van een varkenshouderij en het bouwen van varkensstal

Locatie: Rukven 6, 5473 VS Heeswijk-Dinther

Zaaknummer: Z/195265 (ODBN) en Z2023-00000396 (gemeente)

Datum terinzagelegging: 11 april 2024

De aanvraag voor een omgevingsvergunning wordt tevens beschouwd als een melding in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer/ Besluit activiteiten leefomgeving (Bal).

Zienswijze

Over het ontwerpbesluit kan een ieder gedurende 6 weken zienswijze indienen. De termijn voor het indienen van zienswijzen begint op de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. De zienswijze kan worden verzonden aan de ODBN, Victorialaan 1, 5213 JG 's-Hertogenbosch. U kunt dit ook middels een ondertekende brief mailen naar info@odbn.nl.

Inzage en inlichtingen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tot en met 23 mei 2024 in te zien via www.officielebekendmakingen.nl. Heeft u vragen over het ontwerpbesluit? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord, via telefoonnummer 088 7430 000 of per e-mail info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dan kunt u ook de gemeente benaderen.

 

Naar boven