Gemeente Altena - Voornemen verlenen vergunning voor uitbreiden containerveld, Stenenheul 2a te Waardhuizen

Rectificatie

 

De gemeente Altena is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het uitbreiden van het containerveld voor de kwekerij aan de Stenenheul 2a te Waardhuizen. De kwekerij op dit adres heeft planten en bomen in kweekpotten, ook wel containers genoemd. Op de locatie wordt meer verharding aangelegd om zodoende uit te kunnen breiden. Het plan wordt landschappelijk ingepast en er wordt watercompensatie gerealiseerd.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit.

De gemeenteraad heeft besloten om de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) af te geven.

U kunt tot 17 mei 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. De gemeente bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later ook niet reageren op het definitieve besluit.

U kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende documenten digitaal bekijken. Voor meer informatie over de documenten of andere vragen kunt u bellen met Yvette Mayr-van Schajik. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 64 63.

 

Naar boven