Ter inzagelegging van het ontwerp-aanwijzingsbesluit boven- en ondergrondse containers gemeente Coevorden 2024 met bijbehorend ontwerp-plaatsingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden hebben op 2 april 2024 het ontwerp-aanwijzingsbesluit boven- en ondergrondse containers gemeente Coevorden 2024 met bijbehorend ontwerp-plaatsingsplan vastgesteld voor inspraak.

Het ontwerp-aanwijzingsbesluit boven- en ondergrondse containers gemeente Coevorden 2024 met bijbehorend ontwerp-plaatsingsplan ligt vanaf 10 april 2024 tot 22 mei 2024 ter inzage. Het conceptaanwijzingsbesluit en -plaatsingsplan zijn digitaal beschikbaar als bijlagen bij dit gemeenteblad.

 

De stukken liggen daarnaast gedurende de terinzageleggingstermijn op werkdagen op het gemeentehuis aan Kasteel 1 te Coevorden.

 

U kunt op verschillende manieren uw inspraak indienen:

Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden gemotiveerd een zienswijze over het conceptaanwijzingsbesluit en -plaatsingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke inspraakreactie.

  • U kunt uw zienswijze per mail delen via info@coevorden.nl

  • Schriftelijke zienswijzen per brief kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden;

  • Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via info@coevorden.nl

Coevorden, 2 april 2024.

Burgemeester en wethouders van Coevorden,

de secretaris, mw. K. Cornelissen

de burgemeester, dhr. R. Bergsma

Naar boven