BEKENDMAKING Monumentenwet 1988,

Burgemeester en Wethouders van Nijmegen maken bekend dat de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op 8 april 2024 heeft besloten een vergunning te verlenen voor het inblazen van een glasvezelkabel in een bestaande mantelbuis: op het perceel met de kadastrale aanduiding: Nijmegen NMG00 E 1249 (Rijksmonumentnummer 515197)/ Locatie Willem van Arenbergstraat 6 te Lent in de gemeente Nijmegen.

De voorgenomen grondwerkzaamheden vinden plaats in reeds bestaande verstoringen.

U kunt een beroep indienen. Dit kan van dinsdag 16 april tot en met maandag 27 mei 2024.

Mogelijkheid tot beroep: U kunt tegen deze beschikking beroep instellen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Gelderland (o.v.v. soort zaak), Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop de beschikking bij de gemeente Nijmegen ter inzage is gelegd aan de rechtbank worden gestuurd. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten uw naam, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het besluit (met bijbehorende stukken) ligt vanaf dinsdag 16 april tot en met maandag 27 mei 2024 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen. Het besluit is ook op te vragen via bevoegdgezagarcheologie@nijmegen.nl

Besluit gepubliceerd op: 16 april 2024 op https://www.overheid.nl (in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen)

Definitieve vergunning verzonden op: 8 april 2024

Ontwerp beschikking ter inzage gelegd op: 19 februari 2024

Naar boven