Ontwerpbesluit omgevingsvergunning woningbouw Stationsstraat 13D en 13E

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul maken bekend dat een ontwerp besluit omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ter inzage ligt voor het bouwen van 2 patiowoningen op de locatie Stationsstraat 13D en 13E te Valkenburg.

Omgevingsvergunning

Op 28 juli 2023 is een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van 2 patiowoningen op de locatie Stationsstraat 13D en 13E te Valkenburg. De aanvraag is geregistreerd onder Z2023-00000580 en omvat de volgende activiteiten:

  • bouwen;

  • handelen in strijd met de regels van de ruimtelijke ordening;

Omschrijving

Het plan betreft de bouw van 2 patiowoningen.

Inzage

Het ontwerp besluit omgevingsvergunning ligt, met bijbehorende stukken, van 11 april tot en met 23 mei 2024 op de volgende wijze ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website https://www.valkenburg.nl onder: ‘bestuur en organisatie/beleid-en-regelgeving/bekendmakingen’;

  • analoog (de papieren versie) in het gemeentehuis, uitsluitend op afspraak via het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente, te bereiken via tel.14 043.

Zienswijzen

Gedurende de ter inzage termijn kan iedereen een zienswijze over beide ontwerp besluiten kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het Klantcontact centrum (tel. 14 043).

Valkenburg, april 2024

Naar boven