Ketsheuvel 7, privatisering groen- en reststroken grond

 

 

Bij de gemeente is een verzoek ingediend om een groen- en reststrook te kopen.

 

De gemeente is voornemens de navolgende strook grond te verkopen.

 

Het betreft de strook die ligt bij:

 

- Ketsheuvel 7, te ‘s-Hertogenbosch (kenmerk: 15178713)

 

De situatietekening van deze strook grond ligt vanaf vrijdag 12 april 2024 gedurende 20 dagen voor eenieder ter inzage in het Stadskantoor.

 

De gemeente ‘s-Hertogenbosch is van mening, dat zij – in afwijking van het uitgangspunt, dat een overheid bij het voornemen tot verkoop van onroerende zaken via een selectieprocedure aan potentiële gegadigden ruimte moet geven om mee te dingen, zoals de Hoge Raad heeft uitgemaakt in zijn uitspraak van 26 november 2021 – over mag gaan tot een één-op-één verkoop van de hiervoor bedoelde grond. De grond grenst aan het perceel van de eigenaar van Ketsheuvel 7. De betreffende eigenaar wordt geacht de enige gegadigde te zijn om de voornoemde grond te kopen.

 

Tegen de voorgenomen overdracht kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen overdracht en merkt u zichzelf aan als belanghebbende, dan dient u dat, binnen een termijn van 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter bij de rechtbank. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw G. Yeatman, telefoonnummer 06-46093620

 

 

 

Naar boven