Kennisgeving besluit verhogen van de dakrand van de garage en carport (verleend), Jupiterstraat 13, 6133WP Sittard

Betreft: verhogen van de dakrand van de garage en carport

Locatie: Jupiterstraat 13, 6133WP Sittard

Datum besluit: 2 april 2024, Verzenddatum besluit: 9 april 2024

Kenmerk: 2024-00000228

Dit besluit gaat over het vergunnen van een activiteit die niet past binnen het nu geldende Omgevingsplan. Daarom wordt een zogenaamde BOPA-vergunning verleend voor deze activiteit. De gemeente zal deze BOPA (Buitenplanse OmgevingsPlan Activiteit) op een later tijdstip nog moeten verwerken in het Omgevingsplan. Zie voor meer details hierover artikel 16.64a lid 2 van de Omgevingswet.

Die BOPA wordt verleend voor het verhogen van de dakrand van de garage en carport.

U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Gemeente Sittard-Geleen via balievergunningen@sittard-geleen.nl of telefonisch 14-046.

Niet eens met het besluit?

Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u (als u belanghebbende bent) hiertegen bezwaar maken. Dit kan via www.sittard-geleen.nl (trefwoord bezwaar / bezwaarschrift). Daarvoor heeft u uw DigiD (elektronische handtekening) nodig. U kunt ook schriftelijk bezwaar indienen.

Dit bezwaarschrift stuurt u naar Burgemeester en Wethouders van Gemeente Sittard-Geleen,Postbus 186130 AA SITTARD. Zet op de linkerbovenhoek van de envelop ‘bezwaarschrift’. In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt.De uiterste datum om het bezwaarschrift in te dienen, is zes weken na de datum waarop wij het besluit verzonden.

Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg.

Een voorlopige voorziening vragen is niet gratis. De griffie van de rechtbank kan u informeren over de kosten.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Sittard-Geleen.

Naar boven