Mededeling voornemen tot verkoop snippergroen

De gemeente Dijk en Waard is voor een tuinuitbreiding van plan om Snippergroen kadastraal bekend als Heerhugowaard, sectie P, nummer 9469 (gedeeltelijk) ter grootte van ca. 85 vierkante meter te verkopen aan de eigenaar van de aangrenzende woning aan de Bastion 19, 1705 MS te Heerhugowaard.

Het te verkopen perceel grenst uitsluitend aan het perceel van de beoogde koper. De gemeente is van oordeel dat de beoogde koper daarom de enige geschikte gegadigde is.

De gemeente zal na een wachttijd van minimaal 20 kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar vragen of opmerkingen over heeft, kunt u contact opnemen met de afdeling Snippergroen via snippergroen@dijkenwaard.nl.

Vervaltermijn

Als u het niet eens bent met deze verkoop, dan dient u dit binnen 20 dagen na de publicatie bekend te maken door ons een gemotiveerd bericht per mail te sturen naar snippergroen@dijkenwaard.nl.

De gemeente publiceert dit voornemen op haar website. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven