Huisvestingsvergunning Woningvorming Voltastraat 5, 3112ML Schiedam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam hebben een Huisvestingsvergunning Woningvorming verleend voor woningvorming door verbouwing van een woning tot 2 woonruimten op het adres Voltastraat 5, 3112ML Schiedam.

De Huisvestingsvergunning Woningvorming is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000349. Verzenddatum is 8 april 2024.

Inzage

De Huisvestingsvergunning Woningvorming en de bijbehorende stukken liggen vanaf 17 april 2024 gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het Stadskantoor, Stadserf 1 te Schiedam.

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u bezwaar maken. U moet dan binnen 6 weken, na verzenddatum van dit besluit, een bezwaarschrift indienen. U moet dit sturen naar: Het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Wat moet er in uw bezwaarschrift staan? In uw bezwaarschrift staat minimaal het volgende: 1. uw naam en adres; 2. verzenddatum van uw bezwaarschrift; 3. een omschrijving van dit besluit (kenmerk); 4. de reden waarom u het niet bent met dit besluit en 5. uw handtekening.

Wat stuurt u mee? In uw bezwaarschrift staat minimaal het volgende: Stuur een kopie van dit besluit mee. Dient iemand anders voor u uw bezwaarschrift in? Stuur dan ook uw volmacht mee. In uw volmacht staat dat u het goed vindt dat die persoon voor u bezwaar maakt. Vergeet uw handtekening niet.

Uw persoonsgegevens worden gedeeld Dient u een bezwaarschrift in? Dan worden uw persoonsgegevens gedeeld met de personen die uw bezwaarschrift behandelen.

De werking van dit besluit stopt niet Als u een bezwaarschrift indient, dan stopt de werking van dit besluit niet. Hebt u een spoedeisend belang bij het uitstellen van dit besluit? Dan kunt u wel een rechter vragen om de werking van het besluit uit te stellen. Dit doet u door ook een voorlopige voorziening bij de rechter te vragen. Per post: Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam, Postbus 50951 3007 BM te Rotterdam óf Digitaal:de Rechtbank Rotterdam via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Stuur een kopie van deze beslissing mee.

.

 

Naar boven