Gemeente Beesel - Bekendmaking voorgenomen grondverhuur t.b.v. een terras, gedeelte van perceel kadastraal sectie B nummer 2742 gelegen aan de Stationstraat 7 te Reuver.

 

Motivering grondverhuur t.b.v. terras

 

De gemeente Beesel is voornemens om het perceel grond, gelegen nabij de Stationstraat 7 te Reuver te verhuren. Het betreft een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie B nummer 2742 met een oppervlakte van in totaal circa 3 m2. De gemeente Beesel meent dat de beoogde huurder de enige serieuze gegadigde is omdat;

 

  • 1.

    bij verhuur van grond t.b.v. een terras , het perceel zoveel mogelijk aansluitend en in het verlengde van de inrichting en logischerwijs alleen huurders die direct aan de te verhuren grond hun inrichting uitbaten in aanmerking komen voor (ver)huur van dit perceel grond. Dit staat in de ‘Beleidsregel voor het plaatsen van terrassen in de openbare ruimte gemeente Beesel 2024’.

  • 2.

    Afgezien van beoogde huurders zijn er geen andere gegadigden die direct aan het te verhuren perceel grond een inrichting uitbaten.

Gelet op het voorgaande is de gemeente Beesel van mening dat er geen andere serieuze gegadigden in aanmerking komen voor het huren van het betreffende perceel. De gemeente acht de voorgenomen één-op-één verhuur aan de zoveel mogelijk aansluitende inrichting, zonder selectieprocedure, daarom toelaatbaar.

 

Reageren

 

Tegen de voorgenomen verhuur t.b.v. terras kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen grondverhuur en merkt u zichzelf aan als belanghebbende (te weten: een gegadigde partij die zoveel mogelijk grenst aan het betreffende perceel), dan dient u dat kenbaar te maken binnen een termijn van 20 dagen vanaf datum van deze publicatie aan info@beesel.nl onder vermelding van “voorgenomen verhuur t.b.v. Stationsstraat 7’.

Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn. Indien u deze termijn ongebruikt laat verstrijken, vervalt uw recht om in rechte op te komen tegen de voorgenomen rechtshandeling. Tegen deze voorgenomen rechtshandeling kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend dan wel ingesteld.

 

Publicatie

 

Met deze publicatie geeft de gemeente Beesel uitvoering aan het zogenoemde Didam-arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Informatie

 

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling via 077-4749292 of via info@beesel.nl.

Naar boven