Vertrokken met onbekende bestemming van A.K. Gniadek

Burgemeester en wethouders van Weert hebben op grond van artikel 2.22 van de Wet basisregistratie personen besloten de persoonslijst van de volgende personen, per de hieronder aangegeven datum, op te schorten en deze personen uit de Basisregistratie Personen (BRP) uit te schrijven met bestemming ONBEKEND. Uit onderzoek is gebleken dat zij niet meer op het adres wonen, waarop zij in de BRP staan ingeschreven.

Voorletters

Geslachtsnaam

Geboortedatum

Datum uitschrijving

A.K.

Gniadek

21-06-1980

12-09-2023

De bijhouding van de gegevens in de BRP wordt opgeschort in verband met ambtshalve vertrek van de ingezetene(n) uit Nederland. Door deze wijziging staan deze personen niet meer actueel ingeschreven in Nederland.

Staat uw naam hierboven vermeld of weet u waar bovenstaande personen verblijven? Neem dan contact op met het team adresonderzoeken van de afdeling Dienstverlening van de gemeente Weert via telefoonnummer 0495-575000 of email: adresonderzoeken@weert.nl

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 950, 6000 AZ WEERT.

Ook kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen als een spoedeisende beslissing op uw bezwaarschrift noodzakelijk is. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

 

 

 

 

Naar boven