Ongewijzigd vastgesteld Bestemmingsplan ‘Machinefabriek’

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Vlissingen maken, ingevolge de artikelen 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 maart 2024 het bestemmingsplan ‘Machinefabriek’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt onderdeel uit van het tijdelijk deel omgevingsplan van de gemeente Vlissingen.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijlagen zijn digitaal te raadplegen via de website https://omgevingswet.overheid.nl. De meest eenvoudige wijze van raadplegen op deze website is het selecteren van het tabblad regels op de kaart, vervolgens het tabblad document zoeken selecteren en daar invullen: NL.IMRO.0718.BPSN14-VG01 (link).

 

Met ingang van 11 april 2024 kan door een belanghebbende gedurende een periode van zes weken (dus t/m 23 mei 2024) beroep worden ingesteld tegen het besluit. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te ’s Gravenhage.

 

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard, indien binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag, na die, waarop de beroepstermijn is verstreken, dus op 24 mei 2024. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Gemeente Vlissingen, 10 april 2024

Burgemeester en wethouders van Vlissingen

Namens deze,

de burgemeester, drs. A.R.B. van den Tillaar

de secretaris, R. Wiskerke

Naar boven