Voornemens verlengen huurovereenkomst Schippersvaartweg 64 te Noordwijkerhout

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt hierbij bekend dat de gemeente Noordwijk voornemens is met betrekking tot het perceel Schippersvaartweg 64, kadastraal bekend als gemeente Noordwijk sectie B, nummer 2694, de huidige huurovereenkomst met Dutch Foreigner Care BV te verlengen.

Het college B&W ziet Dutch Foreigner Care BV als enige serieuze gegadigde partij die per 1 juli 2024 voorzetting van de huidige huisvesting van arbeidsmigranten op deze locatie kan bieden.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met het team Ruimtelijk Beleid en Regie via 071-3660000.

Iedere serieuze gegadigde die van mening is in aanmerking te komen voor eenzelfde recht op het betreffende perceel, dient uiterlijk op binnen een termijn termijn van 20 dagen – gerekend vanaf de dag van deze publicatie - dit kenbaar te maken bij de gemeente Noordwijk via gemeente@noordwijk.nl of schriftelijk via Gemeente Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk.

Met het oog op de voortzetting voor huisvesting van arbeidsmigranten en het verkrijgen van duidelijkheid voor de arbeidsmigranten, hanteren wij een termijn van 20 kalenderdagen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk zullen na het verstrijken van bovengenoemde termijn een besluit nemen over het verlengen van de huidige huurovereenkomst.

Naar boven