Besluit intrekken verleende bouwvergunning (met vrijstelling)

Het college van burgemeester en wethouders van Kerkrade geeft kennis van het besluit d.d. 9 april 2024 betreffende de intrekking van de navolgende bouwvergunning met vrijstelling:

Een met toepassing van een vrijstelling als bedoeld in artikel 19, lid 2 Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) verleende bouwvergunning d.d. 27 augustus 2002 voor de bouw van een viertal woningen op een locatie aan de Heihof, kadastraal bekend gemeente Kerkrade, sectie H nummers 2775 en 2776.

Alvorens wij zijn overgegaan tot het intrekken van de genoemde vergunning en vrijstelling, is met ingang van 26 oktober 2023 gedurende 6 weken een ontwerp-intrekkingsbesluit ter inzage gelegd. Er is een zienswijze ontvangen. Deze zienswijze heeft niet geleid tot aanpassing van het intrekkingsbesluit.

De stukken met betrekking tot het intrekkingsbesluit van de bouwvergunning (met vrijstelling), liggen vanaf 18 april 2024 na telefonische afspraak, ter inzage bij de vakbalie Bouwen, Wonen, Leefmilieu, op de begane grond van het stadskantoor, Markt 33 te Kerkrade. U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer 14045. 

De beroepstermijn vangt aan op 18 april 2024 en loopt tot en met 29 mei 2024.

Belanghebbenden kunnen gedurende de beroepstermijn een beroepsschrift indienen bij de Rechtbank Limburg te Roermond, sector Bestuursrecht, gevestigd Willem II Singel 67 te 6041HR Roermond (correspondentieadres: Postbus 950, 6040 AZ Roermond). Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg te Roermond verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen, indien u van mening bent dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

U kunt ook digitaal een verzoekschrift indienen bij bovengenoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Kerkrade, 17 april 2024

Het college, De secretaris,

dr. T.P. Dassen Housen R.M.J.S. Stijns

Naar boven