AANKONDIGING VERKOOP RESTSTROOK NABIJ RAATAKKERSTRAAT 4

Datum: 9 april 2024

 

Raatakkerstraat

Adres: Raatakkerstraat 4, 8043 XN Zwolle

Kadastrale percelen: Gemeente Zwollekerspel, sectie O, nummer 2756

Perceelgrootte: Circa 22 m2

 

Voornemen tot aangaan overeenkomst met de eigenaren van Raatakkerstraat 4.

De gemeente Zwolle is voornemens een overeenkomst voor de verkoop van een gedeelte van het perceel aan de Raatakkerstraat 4 aan te gaan met de eigenaren van Raatakkerstraat 4 ten behoeve van het plaatsen van een buitenunit voor een warmtepomp.

 

Koper is de enige serieuze gegadigde

Koper is de enige serieuze gegadigde omdat het te verkopen perceel enkel wordt uitgegeven ten behoeve van de plaatsing van een buitenunit voor een warmtepop. De gemeente wenst geen particuliere buitenunits in de openbare ruimte. Nu dit perceel direct grenst aan de woning van de koper waarop de warmtepomp wordt aangesloten en het te verkopen perceel enkel toegang biedt tot de woning van de koper, is de gemeente bereid dit perceel aan koper te verkopen.

 

Gelet op het voorgaande is de gemeente van oordeel dat er op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het aangaan van de overeenkomst voor de locatie aan Raatakkerstraat 4.

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet met dit voornemen kunt verenigen, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen (ingaande de dag na deze bekendmaking) kenbaar te maken door uw standpunt met deugdelijke onderbouwing te sturen aan: m.veelers@zwolle.nl of secretariaat.zwvg@zwolle.nl.

 

De gemeente Zwolle en de kopers zouden onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.

 

De gemeente publiceert dit voornemen op www.zwolle.nl/bekendmakingen en in het gemeenteblad. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778). Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met m.veelers@zwolle.nl.

 

Naar boven