Aanwijzingsbesluit secretarissen Bezwaar- en Klachtencommissie van de gemeente Geldrop-Mierlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo;

Gelet op artikel 7 van de Verordening Bezwaar- en Klachtencommissie Geldrop-Mierlo 2023

Besluit

Mevrouw E. Teunissen, mevrouw S. Leijssen en mevrouw M. Boertjes voor de gemeente Geldrop-Mierlo aan te wijzen als secretaris Bezwaar- en Klachtencommissie als bedoeld in artikel 7 van de Verordening Bezwaar- en Klachtencommissie Geldrop-Mierlo 2023.

De heer M. Gofers en de heer G. Schut voor de gemeente Geldrop-Mierlo aan te wijzen als plaatsvervangend secretaris Bezwaar- en Klachtencommissie als bedoeld in artikel 7, derde lid, van de Verordening Bezwaar- en Klachtencommissie Geldrop-Mierlo 2023.

De aanwijzing van de (plaatsvervangend) secretarissen geschiedt onder voorwaarde dat zij in de zaak waarin zij als (plaatsvervangend) secretaris optreden niet vanuit een andere rol betrokkenheid mogen hebben gehad in het voortraject van die zaak en ook na hun optreden als plaatsvervangend secretaris niet vanuit een andere rol bij de zaak betrokken mogen worden.

De aanwijzing van de (plaatsvervangend) secretaris vervalt van rechtswege op het moment dat diens werkzaamheden voor de gemeente Geldrop-Mierlo eindigen.

Dit besluit treedt in werking na de dag van bekendmaking, met terugwerkende kracht vanaf de datum van indiensttreding van bovengenoemde personen.

Dit besluit wordt aangehaald als: Aanwijzingsbesluit secretarissen Bezwaar- en Klachtencommissie van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Aldus besloten in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo op 12 maart 2024,

Met vriendelijke groet,

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

secretaris,

N.J.H. Scheltens

burgemeester,

J.C.J. van Bree

Naar boven