Bekendmaking voorgenomen verkoop van grond door de gemeente Druten

 

 

De gemeente Druten is voornemens te verkopen aan Liander N.V. een perceel grond van het perceel kadastraal bekend gemeente Druten sectie I, nummer 4058 (gedeeltelijk), groot circa 34 m² gelegen in de nieuwbouwlocatie ”De Portier” aan de Raadhuisstraat te Druten.

 

Motivatie

De gemeente is van mening dat Liander N.V. als enige serieuze gegadigde op basis van de volgende objectieve, redelijke en toetsbare criteria in aanmerking komt voor de aankoop van de locatie.

 

Publieke belang

Het perceel wordt ingezet voor de realisering en uitbreiding van openbare energie-infrastructuur. Gezien het publieke belang van de energie- infrastructuur is voorgenoemde partij de enige gerede kandidaat voor overname van het eigendomsrecht.

 

Reageren

Tegen de voorgenomen verkoop kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen grondverkoop en merkt u zichzelf aan als belanghebbende dan dient u dat kenbaar te maken binnen een termijn van 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

 

Reacties kunnen worden verstuurd naar:

Gemeente Druten

T.a.v. team Grondzaken

Postbus 1

6650 AA Druten

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL: HR:2021:1778).

 

Druten, 10 april 2024

Burgemeester en Wethouders van Druten

S.W.P.J. Sengers, burgemeester

B.C.M. Janssen, secretaris

Naar boven