RAADSBESLUIT

De raad van de gemeente Goirle;

 

Gelet op artikel 14, lid 3 van het Reglement van orde voor de commissievergaderingen, (hamer)raadsvergaderingen en themabijeenkomsten van de gemeente Goirle 2023;

 

BESLUIT:

 

de eerste wijziging van het Reglement van orde voor de commissievergaderingen, (hamer)raadsvergaderingen en themabijeenkomsten van de gemeente Goirle 2023 vast te stellen.

 

 

Artikel 14, lid 3 uit het Reglement van orde voor de commissievergaderingen, (hamer)raadsvergaderingen en themabijeenkomsten van de gemeente Goirle 2023

 

"3. Iedere fractie is met maximaal twee commissieleden per agendapunt vertegenwoordigd in de commissievergadering, met uitzondering van de commissie Algemene Zaken (AZ), waar iedere fractie door de fractievoorzitter of de vaste vervanger van de fractievoorzitter is vertegenwoordigd. De laatst genoemde vervanger moet een raadslid zijn."

 

wordt als volgt gewijzigd :

 

"3. Iedere fractie is met maximaal twee commissieleden per agendapunt vertegenwoordigd in de commissievergadering (Sociaal, Fysiek en Algemene Zaken) en de gecombineerde commissievergadering."

 

Dit besluit treedt in werking op de dag na die van bekendmaking.

 

Aldus besloten door de raad van de gemeente Goirle in zijn vergadering van dinsdag 26 maart 2024.

de raadsgriffier, de voorzitter,

Frits Harteveld Mark van Stappershoef

Naar boven