Vergunning geweigerd voor het wijzigen van het bestemmingsplan ten behoeve van een uitbreiding van de camping Eldorado aan Hoofdweg 19 te West-Terschelling

  • -

    Ontvangen op 17 februari 2023, kadastrale sectie H, kadastraal perceelnummers 2103, 2102 en 2101, plaatselijk bekend als Hoofdweg 19 te West-Terschelling, het wijzigen van het bestemmingsplan ten behoeve van een uitbreiding van de camping Eldorado. Het college van B&W heeft besloten de gevraagde omgevingsvergunning te weigeren onder kenmerk 2023-0093-00332248.(plan ID op ruimtelijkeplannen.nl: NL.IMRO.0093.OV2023332248hfdweg-VG01).

De beschikking is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

De beschikking is verzonden op 5 april 2024 en kan vanaf 6 april 2024 worden ingezien:

  • in het gemeentehuis. U kunt een afspraak maken via www.terschelling.nl of door te bellen naar 0562-446224;

  • op de gemeentelijke website www.terschelling.nl bij ‘bekendmakingen’ nadat u op de link van de betreffende kennisgeving heeft geklikt komt u op de webpagina van het Gemeenteblad, u kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken vervolgens bekijken door op de knop ‘Bekijk documenten’ te klikken. De knop zit aan de linkerkant van de webpagina en

  • op de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen binnen 6 weken een gemotiveerd beroepschrift indienen tegen dit besluit. De beroepstermijn van 6 weken loopt van 6 april 2024.

Beroepschriften moeten bevatten: naam en adres, het kenmerk van het betreffende besluit, motivering, datum en ondertekening. Beroepschriften inzake de beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kunt u sturen naar: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN.

Via http://loket.rechtspraak.n/bestuursrecht kan ook digitaal beroep worden ingesteld.

Het instellen van beroep schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan verzoeken om een voorlopige voorziening. Als het besluit voor u onherstelbare gevolgen heeft, kunt u, totdat op het beroep is beslist, een verzoek tot voorlopige voorziening doen bij de rechtbank. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn, dan treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht).

Aan het indienen van een beroepschrift en het vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Op www.rechtspraak.nl vindt u meer informatie over de hoogte van de bedragen.

Naar boven