Bestemmingsplan Onze Lieve Vrouwestraat 7 te Ospel

Voor de locatie Onze Lieve Vrouwestraat ongenummerd (tussen Onze Lieve Vrouwestraat 5 en Ketelaarsweg 9) te Ospel is een bestemmingsplan vastgesteld NL.IMRO.0946.BPOLVrouwestr72023-VA01).

Dit bestemmingsplan ziet op de realisatie van één vrijstaande woning met bijbehorende bijgebouwen. De op het terrein aanwezige monumentale bomen blijven behouden.

De stukken liggen ter inzage van 5 april 2024 tot en met 16 mei 2024. U kunt de stukken op afspraak inzien op bij de centrale klantenbalie. Daarnaast is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken te raadplegen via https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart (zoeken op identificatienummer NL.IMRO.0946.BPOLVrouwestr72023-VA01).

Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk vanaf de dag na terinzagelegging tot en met 16 mei 2024 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Geen beroep kan worden ingesteld door een niet-belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige herziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerkers van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Nederweert, 4 april 2024

Burgemeerster en wethouder van Nederweert

Naar boven